Esküvői magán táncoktatás Győr

Esküvői magánóra Győrben

Hozzuk létre együtt életetek legszebb táncát!

Ráadásul garantáljuk, hogy mind a próbák, mind pedig a fellépés során tökéletesen fogjátok érezni magatokat, még akkor is, ha nincs táncos múltatok, és esetleg úgy érzitek, hogy nincs ritmusérzéketek!

Esküvői táncoktatásunkat teljesen személyre szabjuk, és magánórák formájában nyújtjuk, ahol csak ti és az oktató vesztek részt. Ez azt jelenti, hogy minden a ti igényeiteknek megfelelően történik, beleértve a rugalmas időpontokat, a zeneválasztást, a koreográfiát és még sok mást.

Segítünk megvalósítani az általatok elképzelt táncot, de, ha esetleg nincsenek konkrét elképzeléseitek, akkor is segítünk a teljes műsor megtervezésében.

Választhatjátok a hagyományos nyitótáncot, a menyecsketáncot, gyertyafény keringőt, vagy akár barátok bevonásával meglepetés műsort is szervezhettek.

Csináljunk nyitótáncotokból egy maradandó élményt, úgy, hogy még vendégeitek álla is le fog esni!

Ha szeretnétek részletesebben is olvasni az esküvői táncoktatásról, látogassátok meg az erre külön létrehozott weboldalunkat.

Google-5-csillag GrossMüller Győr tánciskola társastánc és bachata
Oszkár Gáti
Oszkár Gáti
2023-07-17
Johanna Bécsi
Johanna Bécsi
2023-07-16
Horváth Tamás
Horváth Tamás
2023-07-16
Nikolett Pócz
Nikolett Pócz
2023-03-08
Anikó Simon
Anikó Simon
2023-03-05
Eszter Nagy
Eszter Nagy
2023-03-05
Sziasztok, mi nagyon élveztük, a hangulat és a társaság is szuper, pont azt kaptuk amit vártunk, nagyon jó kikapcsolódás a heti hajtás közben. Az jó, hogy nem profi táncot akartok belőlünk faragani, csak épp annyit amennyit kell, hogy merjünk táncolni ha olyan lehetőség van. Köszönjük, Eszter és Karcsi
Antal Jakl
Antal Jakl
2023-03-03
Jó hangulatú órák, amik mindig felrázzák az embert!!!
Andrea Alaksa
Andrea Alaksa
2023-03-03
István Sári
István Sári
2023-03-03

Így tartunk esküvői magán táncórát

Jelentkezés után telefonon fog keresni a tánctanárotok, akivel a következőket fogjátok megbeszélni:

Az esküvői nyitótánc zene jellemzően egy zeneszámból szokott állni, de az sem ritka, hogy több zenére táncolnak a párosok. Minden esetben szükséges megvágni a zenét, hiszen egy konkrét szám esetében is lehetnek olyan részek, amik megtörnék, vagy túlságosan elhúznák a műsort.

Sokban függ az esküvőig hátralévő időtől, hogy milyen gyakran és milyen hosszú időkre találkozunk (mi mindig javasoljuk a 2 hónappal korábbi kezdést, ha van rá módotok, de akkor sincs  veszve semmi, ha csak pár hetetek maradt).

Azt szoktuk javasolni, hogy legalább heti 1 alkalommal tartsunk 1 órás próbát. Érdemes lehet elején akár 2 órás próbákat is tartani, ha biztosan időben akartok elkészülni, vagy szorít az idő.

Általában 5-6 alkalom alatt „nyersen” megtanulható a koreográfia. Azaz ennyi alkalom szükséges ahhoz, hogy tudjátok a lépéseket, viszont érdemes még 1-2 alkalmat rászánni a finomításokra, hogy folyamatos és könnyed lehessen a táncotok, amit örömmel tudtok bemutatni a násznépnek is.

Az utolsó alkalmakkor már érdemes az esküvős cipőt és akár abroncsot is hozni a próbákra.

Ha minden összeállt szoktunk főpróbát is tartani az esküvői előtti napokban, hogy minél jobban sikerülhessen a műsorotok.

Miért válaszd Tánciskolánk oktatóit esküvős tanárnak?

Korábbi párosaink véleménye táncoktatásunkról

Google-5-csillag GrossMüller Győr tánciskola társastánc és bachata
Ákos készítette el nekünk az esküvői nyitótáncunk koreográfiáját, és nagyon elégedettek voltunk vele! A próbák szuper hangulatban teltek, nem csak munka, hanem kikapcsolódás is volt egyben. Ákos igazán profi táncot rakott össze nekünk, szuperül megvágta a zenét és abszolút odafigyelt ránk a próbák alatt! Csak ajánlani tudjuk az óráit – mi is, és a násznép is imádta a produkciót! 🙂
– Varga Virág
Az interneten keresgélve találtunk rá Ákosra, aki egy csodálatos műsort koreografált meg és tanított be nekünk. Maximálisan alkalmazkodott az időbeosztásunkhoz, mindig könnyedén sikerült a próbákra időpontot egyeztetni, amik kellemes, barátságos hangulatban teltek. Nagyon köszönjük a munkádat Ákos!
– Balogh Katalin
A párommal nagyon kezdőként érkeztünk meg az első közös táncórára, valamint nagyon kevés idő állt rendelkezésre az esküvőig.
Mégis Molnár Ákos tánctanárnak köszönhetően olyan remek nyitótánc, illetve show került összeállításra, a részünkről pedig elsajátításra, amelyre álmainkban sem gondoltunk volna.
Nagyon segítőkész volt mindvégig, remek hangulatban teltek az órák.
Az esküvőnk után is mindenkitől csak dicséretet kaptunk, amely dicséret legnagyobb részben a tánctanárunkat érinti, az ő kitartó segítsége nélkül nem jöhetett volna létre az esküvői nyitótáncunk.
Mindenkinek ajánljuk, akik egy gyönyörű keringővel szeretnék emlékezetessé tenni Életük Nagy Napját!
Még egyszer is köszönjük Molnár Ákosnak!
Betti&Roland💒💃🕺💙
– Kerkai Roland

És még ilyet is mondanak

Lesd meg esküvői táncoktatásunk életképeit!

Gyakran ismételt kérdések

Érdemes minél előbb, hogy biztosan tudjunk számolni veletek és fenntarthassuk nektek a helyet. Tehát érdemes akár 4-5 hónappal esküvő előtt jelentkezni, függetlenül attól, hogy csak esküvőtök előtti 2-3 hónapban fogunk együtt dolgozni.

Persze az se probléma, ha csak utolsó pillanatban, esküvő előtti hetekben tudtok jelentkezni, igyekszünk mindenre megoldást nyújtani.

Jellemzően 1,5-2,5 perces műsorokat állítunk össze. Ez egyrészt függ a Ti elképzelésetektől is, másrészt a rendelkezésre álló időtől. Tapasztalataink szerint ilyen hosszúságban lehet magabiztosan begyakorolni a táncot. Az ennél hosszabb műsorok pedig jellemzően sok időkitöltő résszel rendelkeznek, mi pedig szeretnénk elkerülni az unalmas műsorokat. 🙂

Ez alapvetően rajtatok múlik, kötelező próbaszámot nem írunk elő. Eddigi tapasztalataink alapján 7-8 próba szokott kelleni egy átlagos hosszúságú műsorhoz. Ezt menet közben úgyis érezni fogjátok ti is. Mi nem csak letanítjuk a lépéseket, hanem szeretnénk ezt tényleg magabiztosra begyakoroltatni veletek. Éppen emiatt szükséges több alkalom, viszont minden alkalommal aktívan dolgozunk a műsorotokon.

Mi végig ott leszünk és segítünk neked ebben a folyamatban. Tapasztalatból mondhatjuk, hogy az általunk tanított tánclépést mindenki, aki eddig nálunk tanult el tudta sajátítani. 😊

Igen, tudunk online is oktatni táncot. Ha ezt választanátok, jelezzétek jelentkezéskor. Az online táncoktatás élő videókkal történik.

Amint tudjátok, hogy tánctanárral dolgoznátok együtt, jelentkezzetek nálunk. Nem ritka, hogy „last minute” esküvői táncoktatásokat kell tartani. Erre is van megoldásunk, hogy garantáltan lehessen műsorotok. Akár az esküvő előtti egy-két hétben is csodás műsort tudunk összeállítani.

Természetesen, számos stílusú zenével tudunk készülni számotokra, tudunk ötleteket adni, hogy biztos oylan zenére tudjatok táncolni, ami illik is az esküvőtökre és tetszeni is fog.

Igen. A zenevágást meg tudjuk csinálni, sőt az esetek 99%-ában mi szoktuk megcsinálni. Ennek további díja nincs, a táncórák díja ezt is tartalmazza.

Öltözékre kényelmes, laza ruhát javaslunk. Az esküvőn használni kívánt cipőt az utolsó alkalmak során szoktuk használni, mikor már összeállt a koreográfia. Addig megfelelő sportcipőben is gyakorolni.

Fizetésre van lehetőség készpénzzel, kártyával, vagy átutalással. Mindig az adott alkalom végén szükséges, nincs előre fizetési kötelezettség (kivéve, ha ajándékutalványt vesztek).

Scroll to Top