Ifjúsági társastánc oktatás Győr

Aktuális - próbáld ki ifi társastánc oktatásunkat

2023. szeptember 9-én Nyílt Napot tartunk, ahol lehetőség van kipróbálni ingyenesen ifjúsági társastánc óránkat.

Találkozzunk szeptember 9-én!

Társastánc ifjúsági korosztálynak Győrben

Az ifjúsági korosztálynak (13-18 évesek) szóló  társastánc oktatásunkkal felejthetetlen táncos élményt nyújtunk, miközben magabiztos tudásra teszel szert a legnépszerűbb latin és standard táncokban.

Táncóráinkon megtanulhatod a legnépszerűbb latin táncokat, (cha cha cha, szamba, rumba, jive stb.), valamint a klasszikus standard táncok (angol keringő, bécsi keringő, tangó ) sem maradnak ki.

A táncokat gyakorlott, versenytáncos oktatóink segítségével sajátíthatod el, miközben garantáltan vidám és könnyed hangulatban tanulsz.

A későbbiekben lehetőséged van táncversenyeken is megmérettetni magad.

Nézd meg aktuális óránkat, jelentkezz és táncoljunk egy jót!

Aktuális társastánc óráink tanulóknak

Tanfolyam

Időpont

Részletek

Helyszín

Ár

Kezdő ifi társastánc (13 éves kortól)

Szerda, 18:00-19:00

Első alkalom: 2023 szeptember 13.

55 perc / alkalom

Győr, Ipar u. 51/B 1. em. (bejárat a Puskás Tivadar u. 8 felől)

Próbajegy: 3.500 Ft/fő

Havi tagdíj: 13.000 Ft/fő

Erre számíthatsz a ifi társastánc óráinkon

Társastánc és latin táncok Győr - Grossmüller
0 +
Oktatott táncos
0 +
Év versenytáncos múlt
0 +
Év oktatói tapasztalat

Legyél te a következő elégedett táncosunk!

Google-5-csillag GrossMüller Győr tánciskola társastánc és bachata
Alaposan és érthetően magyaráznak el minden lépést, figurát. Látszik, hogy ténylegesen értenek a tánchoz, ráadásul pedagógiailag is remekek!
Erősen ajánlom!
– Goór Dániel
Csak ajánlani tudom <3 Rengeteg mindent tanultam és biztos alapokon érzem a tudásomat a további fejlődéshez is.
– Petrovicz Lili
Ákos és Dávid rendkívül felkészültek, látszik, hogy élvezettel tanítanak!
Élmény minden héten az az egy óra! Komoly munkával, de nagyon jó hangulatban tanulunk, hála a humoros oktatóknak!😊
– Dézsi Viktória
Oszkár Gáti
Oszkár Gáti
2023-07-17
Johanna Bécsi
Johanna Bécsi
2023-07-16
Horváth Tamás
Horváth Tamás
2023-07-16
Nikolett Pócz
Nikolett Pócz
2023-03-08
Anikó Simon
Anikó Simon
2023-03-05
Eszter Nagy
Eszter Nagy
2023-03-05
Sziasztok, mi nagyon élveztük, a hangulat és a társaság is szuper, pont azt kaptuk amit vártunk, nagyon jó kikapcsolódás a heti hajtás közben. Az jó, hogy nem profi táncot akartok belőlünk faragani, csak épp annyit amennyit kell, hogy merjünk táncolni ha olyan lehetőség van. Köszönjük, Eszter és Karcsi
Antal Jakl
Antal Jakl
2023-03-03
Jó hangulatú órák, amik mindig felrázzák az embert!!!
Andrea Alaksa
Andrea Alaksa
2023-03-03
István Sári
István Sári
2023-03-03

Tánctanárok

Nagy Dávid

Táncklub Alapító, Versenytáncos

Tel.: +36 20 312 1108

Molnár Ákos

Táncklub Alapító, Versenytáncos

Tel.: +36 20 745 6411

5 érv a GrossMüller társastánc órái mellett

  1. Minőségi kikapcsolódás: Ha minőségi kikapcsolódásra és a mindennapi stressz elűzésére vágysz, akkor a tánc segít átvezetni egy új „világba”, ahol csak a tánccal és magaddal kell foglalkoznod.
  2. Helyes testtartás: A táncóráinkon nem csak a táncmozdulatokat és koreográfiákat tanulhatod meg, hanem a helyes testtartást is megismertetjük veled. A helyes testtartással elkerülheted a gerincproblémákat és a görnyedést, így javítva egészséged és jó közérzeted.
  3. Önbizalom és önkifejezés: A tánc segítségével megtanulod kifejezni önmagad, és az elsajátított lépéseket bármikor magabiztosan és élvezettel táncolhatod az adott stílus zenéire. Az általános testkoordinációd is fejlődik, így mozgásod magabiztosabbá válik.
  4. Állóképesség és fittség növelése: A rendszeres táncolás növeli az állóképességed. Emellett javítja a tested vérkeringését, erősíti az immunrendszeredet, és energikusabbá tesz a mindennapokban.
  5. Aktív közösségi élmény: Minőségi közösségi életet élhetsz, ahol jó hangulatú órákon találkozhatsz új barátokkal és hasonló gondolkodású emberekkel. A táncórák ideális lehetőséget jelentenek az aktív, vidám és szociális élményekért.

Csatlakozz hozzánk és fedezd fel a tánc örömét, az egészséges életmódot és a minőségi társaságot a GrossMüller Táncklubban!

Ezt is mondják rólunk

Regisztráció

Ifi társastánc jelentkezéshez töltsd ki az űrlapunkat

Figyelem! Óráink limitált férőhelyesek, gyorsan be szoktak telni! Ne habozz a jelentkezéssel, foglald be a helyed és vegyél részt egy igazán jó táncórán!


Társastánc oktatás helyszíne Győrben

Óráinkat Győrben az Ipar utca 51/B cím alatt tartjuk. Bejárat az udvarba a Puskás Tivadaron, majd rögtön jobbra végig szükséges menni egészen az Ipar utca 51/B épületéig.

Parkolás a belső udvarban ingyenes.

100% elégedettségi garancia

Még nem győztünk meg, hogy érdemes kipróbálni egy óránkat? Mit szólnál ehhez: amennyiben nem vagy megelégedve óránkkal, visszaadjuk a befizetett összeget*

Azon vagyunk, hogy a maximálisat nyújtsuk. Ugyanakkor, ha első órádon azt érezted, hogy nem volt megfelelő táncoktatásban részed, illetve másra számítottál, az általad befizetett összeget 100%-ban visszatérítjük. Ez esetben óra végén jelezd felénk és mondd el, miért hoztad ezt a döntést, hogy a későbbiekben ebből tanulva fejleszthessük szolgáltatásunkat.

Társastánc oktatási rendszerünk

Táncoktatásunkat több szintre osztottuk fel, hogy a szintednek megfelelő csoportba kerülhess. Egy adott szint 3 hónapig tart, utána továbbléphetsz a magasabb szintre. Ha nem vagy biztos benne, melyik csoportban lenne a helyed, bátran kérdezz minket és segítünk megtalálni a szintednek ideális tánctanfolyamot.

Még soha nem tanultál táncolni, vagy már tanultál táncolni más stílusban, de társastánccal még nem találkoztál. A tanfolyam során több társastánc stílus alapfiguráit, alaptechnikáit ismertetjük meg veled, mint pl. cha-cha, keringő, jive (rock’n’roll). A tanfolyam végére a tanult táncok alapfiguráit képes leszel ellépni önállóan is zenére

Táncoktatási rendszerünkről:

Minden egyes szinten nagy hangsúlyt fektetünk a tánctechnikai alapokra, a figurák helyes megismerésére, valamint a zeneiségre. A táncóráinkon megtanulható figurák bárhol eltáncolhatók, garantáltan jól fogsz vele mutatni a táncparketten.

Nálunk nem a figurák mennyiségén, sokkal inkább azok minőségén van a hangsúly. Hiszen, ha megérted a táncolt figurát, akkor magabiztosan és élvezettel tudod eltáncolni.

Standard és latin táncok Győrben a Grossmüllerben

Gyakran ismételt kérdések

Az ifjúsági társastánc óráinkat minden 13-18 éves kor közötti gyermeknek ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a társastáncokkal.

Az órákra kényelmes mozgást biztosító ruhát és cipőt javasolunk hozni. Ne feledd, hogy az órák célja a szórakozás és a mozgás, így a kényelmes viselet a legfontosabb! A terem tisztasága miatt kérjük, cserecipővel készülj. A helyszínen öltözési lehetőséget is tudunk biztosítani.

Kezdő csoportjainkban nem szükséges előképzettség, haladó csoportjaink esetén hasznos a táncos alap.

Óráinkra folyamatos a csatlakozás a szabad helyek arányában.

Igen, Táncklubbunk bemutatókat is szokott szervezni, valamint az elhivatottabb táncosainknak lehetősége van megmérettetnie magát magyar és nemzetközi versenyeken is.

Helyszínen bankkártyával, vagy készpénzzel tudsz fizetni. Ha elővételben vásárolsz bérletet, akkor a regisztrációkor megadott e-mailre küldünk díjbekérőt.

Óráinkra lehetőséged van próbajegyet/alkalmi jegyet váltanod. Amennyiben tetszik a táncoktatásunk, akkor javasoljuk a bérletváltást, hiszen ilyen esetben jóval kedvezőbben tudsz járni táncóráinkra.

A helyszínen öltözővel és kulcsos szekrényekkel várunk. A szekrények használatát tartalmazza a belépő, de a kulcs elhagyása esetén 5000 Ft díjat számítunk fel.

Scroll to Top