Ovis társastánc és táncelőkészítő Győr

Aktuális - próbáld ki óvodás táncoktatásunkat

2023. szeptember 9-én Nyílt Napot tartunk, ahol lehetőség van kipróbálni ingyenesen óvodás táncóránkat.

Találkozzunk szeptember 9-én!

Társastánc előkészító óvodásoknak

Óvodás társastáncunk segíti a legkisebbeket a kreatív fejlődésben és a mozgás örömének felfedezésében. Az órákat mesterdiplomás óvodapedagógus és profi versenytáncos tánctanár tartja.

Az órákra a 4-7 éves korosztályt várjuk, 45 perces kreatív, táncos foglalkozásokkal.

Foglalkozásainkon az óvodás korú gyermekek kreatív feladatokon keresztül bővíthetik képességeiket és megtapasztalhatják a tánc varázslatos világát.

A legfiatalabb táncosaink olyan tánclépéseket is megtanulnak, mint a chachacha, disco fox és angol keringő, amelyek már az óvodáskorban is képesek fejleszteni a koordinációt és a ritmusérzéket.

Egyedi pedagógiai megközelítésünk révén minden gyermeket ösztönzünk arra, hogy felfedezzék a saját kreativitásukat és fejlesszék mozgási képességeiket. Óráink emellett hozzájárulnak a közösségi interakció fejlesztéséhez, ahol új barátokat szerezhetnek.

Szerezz garantált örömöt gyermekednek, csatlakozzatok hozzánk a GrossMüller Táncklubban, ahol az óvodás korú gyermekek felejthetetlen élményekkel gazdagodnak!

Aktuális óvodás óráink Győrben

Tanfolyam

Időpont

Részletek

Helyszín

Ár

Ovis társastánc

Maximum 15 fő

Szerda, 17:00-17:45

Első alkalom: 2023 szeptember 13.

45 perc / alkalom,

Győr, Ipar u. 51/B 1. em. (bejárat a Puskás Tivadar u. 8 felől)

Havi tagdíj: 12.000 Ft/fő

Próbajegy: 3.500 Ft

Miért érdemes társastáncolni az óvodásoknak?

Társastánc ovisoknak GrossMüllerben
0 +
Oktatott táncos
0 +
Év versenytáncos múlt
0 +
Év oktatói tapasztalat

Legyél te a következő elégedett táncosunk!

Google-5-csillag GrossMüller Győr tánciskola társastánc és bachata
Alaposan és érthetően magyaráznak el minden lépést, figurát. Látszik, hogy ténylegesen értenek a tánchoz, ráadásul pedagógiailag is remekek!
Erősen ajánlom!
– Goór Dániel
Csak ajánlani tudom <3 Rengeteg mindent tanultam és biztos alapokon érzem a tudásomat a további fejlődéshez is.
– Petrovicz Lili
Ákos és Dávid rendkívül felkészültek, látszik, hogy élvezettel tanítanak!
Élmény minden héten az az egy óra! Komoly munkával, de nagyon jó hangulatban tanulunk, hála a humoros oktatóknak!😊
– Dézsi Viktória
Oszkár Gáti
Oszkár Gáti
2023-07-17
Johanna Bécsi
Johanna Bécsi
2023-07-16
Horváth Tamás
Horváth Tamás
2023-07-16
Nikolett Pócz
Nikolett Pócz
2023-03-08
Anikó Simon
Anikó Simon
2023-03-05
Eszter Nagy
Eszter Nagy
2023-03-05
Sziasztok, mi nagyon élveztük, a hangulat és a társaság is szuper, pont azt kaptuk amit vártunk, nagyon jó kikapcsolódás a heti hajtás közben. Az jó, hogy nem profi táncot akartok belőlünk faragani, csak épp annyit amennyit kell, hogy merjünk táncolni ha olyan lehetőség van. Köszönjük, Eszter és Karcsi
Antal Jakl
Antal Jakl
2023-03-03
Jó hangulatú órák, amik mindig felrázzák az embert!!!
Andrea Alaksa
Andrea Alaksa
2023-03-03
István Sári
István Sári
2023-03-03

Tánctanár

Molnár Csenge

Mesterdiplomás óvodapedagógus

Tel.: +36 20 745 5521

Regisztráció

Óvodás társastánc jelentkezéshez töltsd ki az űrlapunkat

Figyelem! Óráink limitált férőhelyesek, gyorsan be szoktak telni! Ne habozz a jelentkezéssel, foglald be a helyed és vegyél részt egy igazán jó táncórán!


Óvodás táncoktatás helyszíne Győrben

Óráinkat Győrben az Ipar utca 51/B cím alatt tartjuk. Bejárat az udvarba a Puskás Tivadaron, majd rögtön jobbra végig szükséges menni egészen az Ipar utca 51/B épületéig.

Parkolás a belső udvarban ingyenes.

100% elégedettségi garancia

Még nem győztünk meg, hogy érdemes kipróbálni egy óránkat? Mit szólnál ehhez: amennyiben nem vagy megelégedve óránkkal, visszaadjuk a befizetett összeget*

Azon vagyunk, hogy a maximálisat nyújtsuk. Ugyanakkor, ha első órádon azt érezted, hogy nem volt megfelelő táncoktatásban részed, illetve másra számítottál, az általad befizetett összeget 100%-ban visszatérítjük. Ez esetben óra végén jelezd felénk és mondd el, miért hoztad ezt a döntést, hogy a későbbiekben ebből tanulva fejleszthessük szolgáltatásunkat.

Gyakran ismételt kérdések

Az óvodás társastánc óráinkat minden 4-7 éves kor közötti gyermeknek ajánljuk, akik szeretnének kreatív módon mozogni és fejleszteni képességeiket.

Az órákra kényelmes mozgást biztosító ruhát és cipőt javasolunk hozni. Ne feledd, hogy az órák célja a szórakozás és a mozgás, így a kényelmes viselet a legfontosabb!

Az óvodás társastánc órák nyitottak minden olyan gyermek előtt, aki kíváncsi és érdeklődő a tánc iránt, előzetes tapasztalat vagy előképzettség nem szükséges.

A csoportok mérete korlátozott, hogy biztosítsuk a megfelelő figyelmet és minőségi oktatást minden gyermek számára.

Foglalkozásainkra folyamatos a csatlakozás a szabad helyek arányában.

Igen, időről időre szervezünk bemutatókat és kisebb fellépéseket, ahol a gyerekek megmutathatják a megszerzett tudásukat és a szüleiknek is bemutathatják, amit tanultak.

Helyszínen bankkártyával, vagy készpénzzel tudsz fizetni. Ha elővételben vásárolsz bérletet, akkor a regisztrációkor megadott e-mailre küldünk díjbekérőt.

Óráinkra lehetőséged van próbajegyet/alkalmi jegyet váltanod. Amennyiben tetszik a táncoktatásunk, akkor javasoljuk a bérletváltást, hiszen ilyen esetben jóval kedvezőbben tudsz járni táncóráinkra.

A helyszínen öltözővel és kulcsos szekrényekkel várunk. A szekrények használatát tartalmazza a belépő, de a kulcs elhagyása esetén 5000 Ft díjat számítunk fel.

Scroll to Top