Bachata felnőtteknek Győr

Bachata oktatásunk felnőtteknek Győrben

Szeretnél a karibi térség forró hangulatába repülni a bachata tánc segítségével? Ismerd meg a latinos bachata táncot.

Bachata táncoktatásunk során könnyen elsajátítható alaplépésekkel és szuper technikai tippekkel várunk. Óráinkon a figurák mellett a tánc technikáját is megismerheted, így garantáltan élvezni tudod majd a táncot.

Ne habozz! Tapasztald meg te is a Bachata tánc hangulatát a GrossMüller Táncklubban!

Aktuális bachata óráink

Tanfolyam

Időpont

Részletek

Helyszín

Ár

Haladó bachata

Kedd, 20:00-21:00

Első alkalom: 2023 szeptember 12.

60 perc / alkalom, minden kedden, a tanfolyam 12 hétig tart

Győr, Ipar u. 51/B 1. em. (bejárat a Puskás Tivadar u. 8 felől)

Próbajegy: 3.990 Ft/fő

Bérlet: 13.990 Ft/fő/4 alkalom

Új, teljesen kezdő bachata

Péntek, 19:00-20:00

Első alkalom: 2023 szeptember 15.

60 perc / alkalom, minden pénteken, a tanfolyam 12 hétig tart

Győr, Ipar u. 51/B 1. em. (bejárat a Puskás Tivadar u. 8 felől)

Alkalmi jegy: 3.990 Ft/fő

Bérlet: 13.990 Ft/fő/4 alkalom

Nem tudod, melyik csoportban a helyed? Ismerd meg táncoktatási szintjeinket, bökj a gombra!

Erre számíthatsz a GrossMüller bachata táncóráinkon

Célunk elsődlegesen a minőségi kikapcsolódás és a jó szórakozás.

Tanfolyamaink során lehetőséged nyílik megismerkedni a bachata alapfiguráitól egészen a haladóbb szinteken lévő összetettebb figurákkal és kombinációkkal.

Bachata tánciskola Grossmüller Győr
0 +
Oktatott táncos
0 +
Év versenytáncos múlt
0 +
Év oktatói tapasztalat

Legyél te a következő elégedett táncosunk!

Google-5-csillag GrossMüller Győr tánciskola társastánc és bachata
Dávid és Ákos bachata órái igazi élmény minden egyes héten, jó hangulatban tanulhatjuk a lépéseket. Segítőkészek , és profi oktatók.
– Fintor Alexandra
Sziasztok, mi nagyon élveztük, a hangulat és a társaság is szuper, pont azt kaptuk amit vártunk, nagyon jó kikapcsolódás a heti hajtás közben. Az jó, hogy nem profi táncot akartok belőlünk faragni, csak épp annyit amennyit kell, hogy merjünk táncolni ha olyan lehetőség van. Köszönjük, Eszter és Karcsi
– Schmitzhoffer Károly és Eszter
Ákos és Dávid rendkívül felkészültek, látszik, hogy élvezettel tanítanak!
Élmény minden héten az az egy óra! Komoly munkával, de nagyon jó hangulatban tanulunk, hála a humoros oktatóknak!😊
– Dézsi Viktória
Oszkár Gáti
Oszkár Gáti
2023-07-17
Johanna Bécsi
Johanna Bécsi
2023-07-16
Horváth Tamás
Horváth Tamás
2023-07-16
Nikolett Pócz
Nikolett Pócz
2023-03-08
Anikó Simon
Anikó Simon
2023-03-05
Eszter Nagy
Eszter Nagy
2023-03-05
Sziasztok, mi nagyon élveztük, a hangulat és a társaság is szuper, pont azt kaptuk amit vártunk, nagyon jó kikapcsolódás a heti hajtás közben. Az jó, hogy nem profi táncot akartok belőlünk faragani, csak épp annyit amennyit kell, hogy merjünk táncolni ha olyan lehetőség van. Köszönjük, Eszter és Karcsi
Antal Jakl
Antal Jakl
2023-03-03
Jó hangulatú órák, amik mindig felrázzák az embert!!!
Andrea Alaksa
Andrea Alaksa
2023-03-03
István Sári
István Sári
2023-03-03

Tánctanárok

Nagy Dávid

Táncklub Alapító, Versenytáncos

Tel.: +36 20 312 1108

Molnár Ákos

Táncklub Alapító, Versenytáncos

Tel.: +36 20 745 6411

Szeredi Vivien

Bachata táncoktató

Miért a GrossMüller Bachata Győr?

  1. Fiatalos és pörgős órák: A GrossMüller Bachata oktatását választva egy olyan fiatalos és lendületes környezetben tanulhatsz, ahol a tánc öröme és a jókedv mindig a főszereplő.

  2. Tapasztalt, versenytáncos oktatók: Oktatóink nemcsak gyakorlottak, de versenytáncosként is számos sikert értek el. Tudásukkal és tapasztalatukkal segítenek, hogy a táncban minél magasabb szintre juss.

  3. Alapfiguráktól a haladó mozgástechnikákig: Tanfolyamainkon nem csak a Bachata alapfiguráit sajátíthatod el, hanem a haladóbb szinteken lévő összetettebb kombinációkat is megtanulhatod, így folyamatosan fejlődhetsz és kihívásokkal találkozhatsz.

  4. Technikai alapok átadása: Nem csak a figurákat, de a tánc technikáját is megtanulod, ami segít abban, hogy a mozgásod még kifinomultabb és könnyedebb legyen.

  5. Remek közösség és kikapcsolódás: A GrossMüller Táncklubban egy szuper közösség vár rád, ahol új barátokat szerezhetsz. A jó zenék és a vidám órák pedig garantáltan kikapcsolnak a mindennapi rohanásból és friss energiával töltenek fel.

Csatlakozz hozzánk és fedezd fel a tánc örömét, az egészséges életmódot és a minőségi társaságot a GrossMüller Táncklubban!

Ezt is mondják rólunk

Regisztráció

Bachata órára jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot.

Figyelem! Óráink limitált férőhelyesek, gyorsan be szoktak telni! Ne habozz a jelentkezéssel, foglald be a helyed és vegyél részt egy igazán jó táncórán!

A jelentkezésről automatikus visszaigazoló e-mailt kapsz, ha nem érkezne meg, írj nekünk e-mail: grossmullertanc@gmail.com vagy keress telefonon: +36203121108


Bachata oktatásunk helyszíne Győrben

Óráinkat Győrben az Ipar utca 51/B cím alatt tartjuk. Bejárat az udvarba a Puskás Tivadaron, majd rögtön jobbra végig szükséges menni egészen az Ipar utca 51/B épületéig.

Parkolás a belső udvarban ingyenes.

100% elégedettségi garancia

Még nem győztünk meg, hogy érdemes kipróbálni egy óránkat? Mit szólnál ehhez: amennyiben nem vagy megelégedve óránkkal, visszaadjuk a befizetett összeget*

Azon vagyunk, hogy a maximálisat nyújtsuk. Ugyanakkor, ha első órádon azt érezted, hogy nem volt megfelelő táncoktatásban részed, illetve másra számítottál, az általad befizetett összeget 100%-ban visszatérítjük. Ez esetben óra végén jelezd felénk és mondd el, miért hoztad ezt a döntést, hogy a későbbiekben ebből tanulva fejleszthessük szolgáltatásunkat.

Bachata oktatási rendszerünk

Táncoktatásunkat több szintre osztottuk fel, hogy a szintednek megfelelő csoportba kerülhess. Egy adott szint 3 hónapig tart, utána továbbléphetsz a magasabb szintre. Ha nem vagy biztos benne, melyik csoportban lenne a helyed, bátran kérdezz minket és segítünk megtalálni a szintednek ideális tánctanfolyamot.

Még soha nem tanultál táncolni, vagy már tanultál táncolni más stílusban, de társastánccal még nem találkoztál. A tanfolyam során több társastánc stílus alapfiguráit, alaptechnikáit ismertetjük meg veled, mint pl. cha-cha, keringő, jive (rock’n’roll). A tanfolyam végére a tanult táncok alapfiguráit képes leszel ellépni önállóan is zenére

Már van táncos alapod (legalább 3 hónapot táncoltál).

Táncoktatási rendszerünkről:

Minden egyes szinten nagy hangsúlyt fektetünk a tánctechnikai alapokra, a figurák helyes megismerésére, valamint a zeneiségre. A táncóráinkon megtanulható figurák bárhol eltáncolhatók, garantáltan jól fogsz vele mutatni a táncparketten.

Nálunk nem a figurák mennyiségén, sokkal inkább azok minőségén van a hangsúly. Hiszen, ha megérted a táncolt figurát, akkor magabiztosan és élvezettel tudod eltáncolni.

Bachata felnőtteknek Győrben táncoktatás GrossMüller

Gyakran ismételt kérdések

Helyszínen bankkártyával, vagy készpénzzel tudsz fizetni. Ha elővételben vásárolsz bérletet, akkor a regisztrációkor megadott e-mailre küldünk díjbekérőt.

Óráinkra lehetőséged van próbajegyet/alkalmi jegyet váltanod. Amennyiben tetszik a táncoktatásunk, akkor javasoljuk a bérletváltást, hiszen ilyen esetben jóval kedvezőbben tudsz járni táncóráinkra.

A táncóráinkra kényelmes ruhát javaslunk, ami lehet akár sportosabb, de farmer póló/ing is megfelelő tud lenni. A terem tisztasága miatt kérjük, cserecipővel készülj. A helyszínen öltözési lehetőséget is tudunk biztosítani.

A helyszínen öltözővel és kulcsos szekrényekkel várunk. A szekrények használatát tartalmazza a belépő, de a kulcs elhagyása esetén 5000 Ft díjat számítunk fel.

Természetesen örömmel vesszük a szóló jelentkezőket is. Rendszeresen szoktak szólóban is jelentkezni fiúk is, lányok is, így a tanfolyamok elején meg tudjuk oldani a párok összeállítását. Azt nem tudjuk garantálni, hogy már az első órán lesz táncpartnered, de tapasztalatunk szerint, aki kitartóan táncol, annak mindig tudunk táncpartnert találni.

Nem kötelező a párcsere, ha fix párral érkezel, akár a teljes tanfolyamon is együtt táncolhattok, hiszen az a célunk, hogy jól érezzétek magatokat. 🙂

Teljesen kezdő csoportjainkban a táncokat teljesen az alapoktól oktatjuk, így biztosan nem lesz hátrány, ha a mi óránkon találkozol először a társastáncokkal.

Kezdő csoportjainkban minden esetben olyan figurákat tanítunk, amit biztosan el tudsz sajátítani. Az órán gyakorlott oktatók segítenek, hogy mind a lépések, mind a zene is meglegyen a táncod során.

Igen, van! Ha több órára is járnál a héten, akkor lehetőséged van kedvezményes bérletet venni, amivel korlátlanul bejárhatsz az alkalmainkra, így garantáltan meglesz a szükséges mennyiségű mozgás.

Igen, lehet!

Álljatok össze négyen, gyertek el az óránkra és bérletváltás esetén 4 helyett, csak 3 bérletet kell kifizetnetek.

Akciónk abban az esetben érvényes, ha legalább a 4 főből 2 fő teljesen új regisztráló nálunk (azaz nem váltott korábban bérletet).

Scroll to Top