Társastánc felnőtteknek Győr

Társastánc oktatásunk felnőtteknek Győrben

Vágysz egy felejthetetlen táncos élményre, miközben magabiztos tudásra teszel szert a legnépszerűbb latin és standard táncokban? Akkor nálunk a helyed!

Táncóráinkon megtanulhatod a klasszikus standard táncokat (angol keringő, bécsi keringő, tangó ), valamint a kedvelt latin táncokat, (cha cha cha, szamba, rumba, jive stb.).

A táncokat gyakorlott, versenytáncos oktatóink segítségével sajátíthatod el, miközben garantáltan vidám és könnyed hangulatban tanulsz.

Legyél akár lakodalomban, buliban, bálon, vagy bármilyen eseményen, ahol felmerül a tánc, táncoktatásaink segítségével garantáltan jól fogod magad érezni a parketten! 🙂

Szeretnél kipróbálni nálunk egy órát? Tedd meg az első lépést és regisztrálj első órádra!

Aktuális társastánc óráink

Tanfolyam

Időpont

Részletek

Helyszín

Ár

Teljesen kezdő társastánc tanfolyam – KEDD

Kevesebb, mint 5 szabad hely van

Kedd, 19:00-20:00

Első alkalom: 2023 szeptember 12.

60 perc / alkalom, minden kedden, a tanfolyam 12 alkalmas

Győr, Ipar u. 51/B 1. em. (bejárat a Puskás Tivadar u. 8 felől)

Bérlet: 13.990 Ft/fő/4 alkalom

Próbajegy: 3.990 Ft/fő

Premium Tagsággal akár 2.110 Ft/alkalom

Teljesen kezdő társastánc – CSÜTÖRTÖK

Kevesebb, mint 10 szabad hely van

Csütörtök, 18:30-19:30

Első alkalom: 2023 szeptember 14.

60 perc / alkalom, minden csütörtökön, a tanfolyam 12 alkalmas

Győr, Ipar u. 51/B 1. em. (bejárat a Puskás Tivadar u. 8 felől)

Bérlet: 13.990 Ft/fő/4 alkalom

Próbajegy: 3.990 Ft/fő

Premium Tagsággal akár 2.110 Ft/alkalom

Középhaladó/ haladó társastánc tanfolyam

Csütörtök, 19:30-20:30

Első alkalom: 2023 szeptember 14.

60 perc / alkalom, minden csütörtökön

Győr, Ipar u. 51/B 1. em. (bejárat a Puskás Tivadar u. 8 felől)

Bérlet: 13.990 Ft/fő/4 alkalom

Próbajegy: 3.990 Ft/fő

Premium Tagsággal akár 2.110 Ft/alkalom

Hobbi társastánc csoport

Szerda, 19:00-20:30

Első alkalom: 2023 szeptember 13.

60 perc / alkalom, minden szerdán

Győr, Ipar u. 51/B 1. em. (bejárat a Puskás Tivadar u. 8 felől)

Bérlet: 13.990 Ft/fő/4 alkalom

Premium Tagsággal akár 2.110 Ft/alkalom

Nem tudod, melyik csoportban a helyed? Ismerd meg táncoktatási szintjeinket, bökj a gombra!

Erre számíthatsz a GrossMüller társastánc óráinkon

Társastánc csoortos órák Győrben felnőtteknek
0 +
Oktatott táncos
0 +
Év versenytáncos múlt
0 +
Év oktatói tapasztalat

Legyél te a következő elégedett táncosunk!

Google-5-csillag GrossMüller Győr tánciskola társastánc és bachata
Nagyon jó hangulatú az óra.
Őszintén, engem a párom beszélt rá, hogy menjünk együtt, de már az első óráról úgy jöttem el, hogy tudtam, hogy ha lesz folytatás, akkor arra jelentkezni fogunk…és így is lett.
– Pintér Attila
Sziasztok, mi nagyon élveztük, a hangulat és a társaság is szuper, pont azt kaptuk amit vártunk, nagyon jó kikapcsolódás a heti hajtás közben. Az jó, hogy nem profi táncot akartok belőlünk faragni, csak épp annyit amennyit kell, hogy merjünk táncolni ha olyan lehetőség van. Köszönjük, Eszter és Karcsi
– Schmitzhoffer Károly és Eszter
Ákos és Dávid rendkívül felkészültek, látszik, hogy élvezettel tanítanak!
Élmény minden héten az az egy óra! Komoly munkával, de nagyon jó hangulatban tanulunk, hála a humoros oktatóknak!😊
– Dézsi Viktória
Oszkár Gáti
Oszkár Gáti
2023-07-17
Johanna Bécsi
Johanna Bécsi
2023-07-16
Horváth Tamás
Horváth Tamás
2023-07-16
Nikolett Pócz
Nikolett Pócz
2023-03-08
Anikó Simon
Anikó Simon
2023-03-05
Eszter Nagy
Eszter Nagy
2023-03-05
Sziasztok, mi nagyon élveztük, a hangulat és a társaság is szuper, pont azt kaptuk amit vártunk, nagyon jó kikapcsolódás a heti hajtás közben. Az jó, hogy nem profi táncot akartok belőlünk faragani, csak épp annyit amennyit kell, hogy merjünk táncolni ha olyan lehetőség van. Köszönjük, Eszter és Karcsi
Antal Jakl
Antal Jakl
2023-03-03
Jó hangulatú órák, amik mindig felrázzák az embert!!!
Andrea Alaksa
Andrea Alaksa
2023-03-03
István Sári
István Sári
2023-03-03

Tánctanárok

Nagy Dávid

Táncklub Alapító, Versenytáncos

Tel.: +36 20 312 1108

Molnár Ákos

Táncklub Alapító, Versenytáncos

Tel.: +36 20 745 6411

Molnár Csenge

Mesterdiplomás óvodapedagógus, Versenytáncos

Tel.: +36 20 745 5521

5 érv a GrossMüller társastánc órái mellett

  1. Minőségi kikapcsolódás: Ha minőségi kikapcsolódásra és a mindennapi stressz elűzésére vágysz, akkor a tánc segít átvezetni egy új „világba”, ahol csak a tánccal és magaddal kell foglalkoznod.
  2. Helyes testtartás: A táncóráinkon nem csak a táncmozdulatokat és koreográfiákat tanulhatod meg, hanem a helyes testtartást is megismertetjük veled. A helyes testtartással elkerülheted a gerincproblémákat és a görnyedést, így javítva egészséged és jó közérzeted.
  3. Önbizalom és önkifejezés: A tánc segítségével megtanulod kifejezni önmagad, és az elsajátított lépéseket bármikor magabiztosan és élvezettel táncolhatod az adott stílus zenéire. Az általános testkoordinációd is fejlődik, így mozgásod magabiztosabbá válik.
  4. Állóképesség és fittség növelése: A rendszeres táncolás növeli az állóképességed. Emellett javítja a tested vérkeringését, erősíti az immunrendszeredet, és energikusabbá tesz a mindennapokban.
  5. Aktív közösségi élmény: Minőségi közösségi életet élhetsz, ahol jó hangulatú órákon találkozhatsz új barátokkal és hasonló gondolkodású emberekkel. A táncórák ideális lehetőséget jelentenek az aktív, vidám és szociális élményekért.

Csatlakozz hozzánk és fedezd fel a tánc örömét, az egészséges életmódot és a minőségi társaságot a GrossMüller Táncklubban!

Ezt is mondják rólunk

Regisztráció

Társastánc órára jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot.

Figyelem! Óráink limitált férőhelyesek, gyorsan be szoktak telni! Ne habozz a jelentkezéssel, foglald be a helyed és vegyél részt egy igazán jó táncórán!

Annak érdekében, hogy megfelelő legyen a nemek aránya, jelenleg csak párok, vagy szóló urak jelentkezését tudjuk fogadni.Szóló hölgyként jelentkezéseddel várólistára kerülsz és értesítünk hely felszabadulása esetén.

A jelentkezésről automatikus visszaigazoló e-mailt kapsz, ha nem érkezne meg, írj nekünk e-mail: grossmullertanc@gmail.com vagy keress telefonon: +36203121108


Társastánc oktatás helyszíne Győrben

Óráinkat Győrben az Ipar utca 51/B cím alatt tartjuk. Bejárat az udvarba a Puskás Tivadaron, majd rögtön jobbra végig szükséges menni egészen az Ipar utca 51/B épületéig.

Parkolás a belső udvarban ingyenes.

GM Győr Táncterem helyszíne

100% elégedettségi garancia

Még nem győztünk meg, hogy érdemes kipróbálni egy óránkat? Mit szólnál ehhez: amennyiben nem vagy megelégedve óránkkal, visszaadjuk a befizetett összeget*

Azon vagyunk, hogy a maximálisat nyújtsuk. Ugyanakkor, ha első órádon azt érezted, hogy nem volt megfelelő táncoktatásban részed, illetve másra számítottál, az általad befizetett összeget 100%-ban visszatérítjük. Ez esetben óra végén jelezd felénk és mondd el, miért hoztad ezt a döntést, hogy a későbbiekben ebből tanulva fejleszthessük szolgáltatásunkat.

Társastánc oktatási rendszerünk

Táncoktatásunkat több szintre osztottuk fel, hogy a szintednek megfelelő csoportba kerülhess. Egy adott szint 3 hónapig (12 hétig/alkalomig) tart, utána továbbléphetsz a magasabb szintre. Ha nem vagy biztos benne, melyik csoportban lenne a helyed, bátran kérdezz minket és segítünk megtalálni a szintednek ideális tánctanfolyamot.

Még soha nem tanultál táncolni, vagy már tanultál táncolni más stílusban, de társastánccal még nem találkoztál. A tanfolyam során több társastánc stílus alapfiguráit, alaptechnikáit ismertetjük meg veled, mint pl. cha-cha, keringő, jive (rock’n’roll). A tanfolyam végére a tanult táncok alapfiguráit képes leszel ellépni önállóan is zenére

A szinten új táncokkal bővítjük táncrepertoárunkat, valamint a meglévő táncokhoz új figurákat veszünk. Ezen a szinten már rövidebb koreográfiákat/kombinációkat tudsz tanulni

Csoportunkat azoknak javasoljuk, akik legalább fél éve táncolnak. Itt már összetettebb figurákat oktatunk, valamint nagyobb figyelmet fordítunk a részletekre, díszítésekre. Tanfolyamunkon további új tánc alapját is megtanítjuk.

A bronz alapjaira épülő tanfolyamunk, ahol a célunk a minél változatosabb, önálló táncolás elérése párosainknál. Új figurák és hasznos technikák kerülnek oktatásra.

Itt már az összes társastáncstílust (standard és latin) oktatjuk, melyből hosszabb koreográfiákat, kombinációkat is oktatunk. Ha már egy éve társastáncolsz, itt a helyed.

Hobbi csoportunk azoknak szól, akik kijárták már a szinteket, de szeretnék tánctudásukat folyamatosan fejleszteni és a kikapcsolódás és szórakozás miatt járnak táncolni. A szintünk folyamatosan halad, nincsenek 12 hetes etapok.

Ha már kijártad az arany szintet is és szeretnél versenyezni, akkor várunk versenyzős csoportunkba. A csoportban részletes tánctechnikát tanulsz, emellett fejlesztjük az állóképességed, gyorsaságod, erődet is. Cél, hogy profi szinten tudj táncolni és a táncversenyeken dobogós helyezést érj el.

Táncoktatási rendszerünkről:

Minden egyes szinten nagy hangsúlyt fektetünk a tánctechnikai alapokra, a figurák helyes megismerésére, valamint a zeneiségre. A táncóráinkon megtanulható figurák bárhol eltáncolhatók, garantáltan jól fogsz vele mutatni a táncparketten.

Nálunk nem a figurák mennyiségén, sokkal inkább azok minőségén van a hangsúly. Hiszen, ha megérted a táncolt figurát, akkor magabiztosan és élvezettel tudod eltáncolni.

Társastánc Győr GrossMüller

Gyakran ismételt kérdések

Helyszínen bankkártyával, vagy készpénzzel tudsz fizetni. Ha elővételben vásárolsz bérletet, akkor a regisztrációkor megadott e-mailre küldünk díjbekérőt.

Óráinkra lehetőséged van próbajegyet/alkalmi jegyet váltanod. Amennyiben tetszik a táncoktatásunk, akkor javasoljuk a bérletváltást, hiszen ilyen esetben jóval kedvezőbben tudsz járni táncóráinkra.

A táncóráinkra kényelmes ruhát javaslunk, ami lehet akár sportosabb, de farmer póló/ing is megfelelő tud lenni. A terem tisztasága miatt kérjük, cserecipővel készülj. A helyszínen öltözési lehetőséget is tudunk biztosítani.

A helyszínen öltözővel és kulcsos szekrényekkel várunk. A szekrények használatát tartalmazza a belépő, de a kulcs elhagyása esetén 5000 Ft díjat számítunk fel.

Természetesen örömmel vesszük a szóló jelentkezőket is. Rendszeresen szoktak szólóban is jelentkezni fiúk is, lányok is, így a tanfolyamok elején meg tudjuk oldani a párok összeállítását. Azt nem tudjuk garantálni, hogy már az első órán lesz táncpartnered, de tapasztalatunk szerint, aki kitartóan táncol, annak mindig tudunk táncpartnert találni.

Nem kötelező a párcsere, ha fix párral érkezel, akár a teljes tanfolyamon is együtt táncolhattok, hiszen az a célunk, hogy jól érezzétek magatokat. 🙂

Teljesen kezdő csoportjainkban a táncokat teljesen az alapoktól oktatjuk, így biztosan nem lesz hátrány, ha a mi óránkon találkozol először a társastáncokkal.

Kezdő csoportjainkban minden esetben olyan figurákat tanítunk, amit biztosan el tudsz sajátítani. Az órán gyakorlott oktatók segítenek, hogy mind a lépések, mind a zene is meglegyen a táncod során.

Igen, van! Ha több órára is járnál a héten, akkor lehetőséged van kedvezményes bérletet venni, amivel korlátlanul bejárhatsz az alkalmainkra, így garantáltan meglesz a szükséges mennyiségű mozgás.

Igen, lehet!

Álljatok össze négyen, gyertek el az óránkra és bérletváltás esetén 4 helyett, csak 3 bérletet kell kifizetnetek.

Akciónk abban az esetben érvényes, ha legalább a 4 főből 2 fő teljesen új regisztráló nálunk (azaz nem váltott korábban bérletet).

Scroll to Top