Rólunk

Táncklubbunk és oktatóink

Mi az a GrossMüller Táncklub?

A GrossMüller Táncklub Győr legújabb, egyben leghangulatosabb táncklubja.

A klubot ketten alapítottuk, Molnár Ákos és Nagy Dávid, és szívvel-lélekkel köteleztük el magunkat a táncoktatás. Tapasztalatainkat a győri Premium Show és a Flames Tánc- és Mozgásstúdió sikeres működtetésében szereztük, és ma is aktívan részt veszünk azokban.

A GrossMüller Táncklub mögötti gondolat az, hogy minőségi, ugyanakkor szórakoztató, élvezetes órákat kínáljunk. Fiatalos és életvidám környezetet teremtettünk, ahol a társastáncok világával ismerkedhetsz meg.

Az óráink széles választékát kínáljuk, kezdve a pici ovis korosztállyal egészen a felnőtt csoportig. Ha szeretnél hobbiszinten táncolni, vagy akár versenyezni is, itt a helyed!

A latin és standard táncok mellett számos más lehetőség is vár rád. Lehetőséged van páros órákon részt venni, ahol a társastáncokkal megismerkedhetsz. De ha inkább egyéni kihívásokra vágysz, szóló óráink is rendelkezésedre állnak, mint például a dance workout és a latin ladies.

Közösségünk fiatalos, pörgős és tele van élettel. Minden órán szórakoztatóan és vidáman fedezheted fel a tánc világát kellemes kikapcsolódás során.

Csatlakozz hozzánk, és lépj be a tánc világába! Várunk szeretettel a GrossMüller Táncklubban!

Kik a GrossMüller Táncklub oktatói?

A GrossMüller Táncklub oktatóival egyedülálló és lelkes csapatot alkotunk. Mindannyian gyakorlott és rengeteg tapasztalattal rendelkező oktatók vagyunk, akik mély szeretettel és elhivatottsággal kötődnek a tánchoz.

Az oktatóink közül többen versenytáncosok, akik számos nemzetközi dobogós helyet értek el. Évtizedes tapasztalatunknak és versenysikereinknek köszönhetően kiváló tudással és technikai hozzáértéssel rendelkezünk.

Az óráinkat egyedülálló hangulat és fiatalos lendület jellemzi. Az oktatóink elhivatottan segítenek, és interaktív módon tanítják a táncmozdulatokat és koreográfiákat. A jókedv és a vidámság mindig jelen van az óráikon, így garantáltan elégedett leszel, ha részt veszel bármelyikük óráján.

Hisszük, hogy a táncnak csodálatos ereje van, és célunk, hogy megoszthassuk a szenvedélyünket és a tudásunkat veled. Óráinkon új kihívásokkal találkozhatsz, miközben a tánc örömét és varázsát élheted át.

Találkozz a lelkes oktatóinkkal, és lépj be a tánc világába velünk a GrossMüller Táncklubban! Garantáljuk, hogy boldogan és biztos lépésekkel távozol majd az óráinkról! 🙂

Ismerd meg táncoktatóinkat

Molnár Ákos

Alapító, versenytáncos, társastánc, bachata, esküvői táncok

Nagy Dávid

Alapító, versenytáncos, társastánc, bachata, esküvői táncok

Molnár Csenge

Diplomás pedagógus, instruktor, társastánc és esküvői táncok

Korsós Bianka

Fitness instruktor, Dance Workout oktató

Szeredi Vivien

Instruktor, bachata, társastánc

Emma

Bébi, cuki, apja lánya

Neked való a GrossMüller Táncklub?

Nem győztünk meg? Nézd meg, mit mondanak rólunk elégedett táncosaink:

Google-5-csillag GrossMüller Győr tánciskola társastánc és bachata
Ákos és Dávid rendkívül felkészültek, látszik, hogy élvezettel tanítanak!
Élmény minden héten az az egy óra! Komoly munkával, de nagyon jó hangulatban tanulunk, hála a humoros oktatóknak!😊
– Dézsi Viktória
Sziasztok, mi nagyon élveztük, a hangulat és a társaság is szuper, pont azt kaptuk amit vártunk, nagyon jó kikapcsolódás a heti hajtás közben. Az jó, hogy nem profi táncot akartok belőlünk faragni, csak épp annyit amennyit kell, hogy merjünk táncolni ha olyan lehetőség van. Köszönjük, Eszter és Karcsi
– Schmitzhoffer Károly és Eszter
Nagyon jó hangulatú az óra.
Őszintén, engem a párom beszélt rá, hogy menjünk együtt, de már az első óráról úgy jöttem el, hogy tudtam, hogy ha lesz folytatás, akkor arra jelentkezni fogunk…és így is lett.
– Pintér Attila
Oszkár Gáti
Oszkár Gáti
2023-07-17
Johanna Bécsi
Johanna Bécsi
2023-07-16
Horváth Tamás
Horváth Tamás
2023-07-16
Nikolett Pócz
Nikolett Pócz
2023-03-08
Anikó Simon
Anikó Simon
2023-03-05
Eszter Nagy
Eszter Nagy
2023-03-05
Sziasztok, mi nagyon élveztük, a hangulat és a társaság is szuper, pont azt kaptuk amit vártunk, nagyon jó kikapcsolódás a heti hajtás közben. Az jó, hogy nem profi táncot akartok belőlünk faragani, csak épp annyit amennyit kell, hogy merjünk táncolni ha olyan lehetőség van. Köszönjük, Eszter és Karcsi
Antal Jakl
Antal Jakl
2023-03-03
Jó hangulatú órák, amik mindig felrázzák az embert!!!
Andrea Alaksa
Andrea Alaksa
2023-03-03
István Sári
István Sári
2023-03-03

További táncos oldalaink

Aktív szerepet vállalunk a győri táncos életben. Lesd meg többi táncos oldalunkat is, ahol különböző táncos órákról nyújtunk további információkat.

Esküvői táncoktatás, táncos műsorok

Bachata, moderntánc

Scroll to Top