Ovis társastánc táncórák GrossMüller Győr gyerkeknek

Nyílt nap a Táncklubban 2023.09.09

Csatlakozz hozzánk szeptember 9-én, szombaton a Táncklubunkban megrendezett Nyílt Napon! Ez az esemény lehetőséget nyújt a gyerekeknek, óvodásoknak és ifjúsági korosztálynak, hogy kipróbálják társastánc óráinkat.

A nyílt nap délután 15:00-kor kezdődik, és három különböző időpontban tartunk rövid, 30 perces bemutató órákat. Ezen alkalmakkor megismerkedhetsz az órák tartalmával és stílusával, valamint lehetőséged lesz beszélgetni a táncoktatóinkkal.

Ez a nap egy remek lehetőség arra is, hogy regisztráld gyermeked a táncóráinkra.

Ne maradj le a meglepetés programokról és nyereményjátékokról sem, amikkel készülünk a nyílt nap alkalmából. Várunk szeretettel minden érdeklődőt és leendő táncost!

Társastánc iskolásoknak Győr

Nyílt napunk programja

Az óráinkat korcsoport szerint osztottuk fel, lehetőség van részt venni bemutatóóráinkon, ahol betekintést nyújtunk abba, ahogy táncóráinkat tartani fogjuk.

Az órák közti szünetben lehetőség van találkozni az oktatókkal, a gyerekeket beíratni a Táncklub óráira, valamint további kérdéseket is fel lehet tenni.

15:00 – 15:30:

  • Óvodás táncelőkészítő/ társastánc (4-7 éves korig): Óvodásoknak szóló bemutató táncóra, ahol a kreatív feladatok és tánclépések garantálják a jó hangulatot.

15:45 – 16:15:

  • Gyerek Társastánc (7-12 éves korig) + Ifjúsági társastánc (13-18 éves korig): Betekintő gyerekeknek, iskolásoknak szóló óráinkba, ahol különböző társastáncokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők.

16:15 – 16:45:

  • Beszélgetés és Beiratkozás: Találkozz a táncoktatóinkkal, kérdezz tőlük, és ha még nem tetted meg, regisztrálj a kiválasztott órákra! Tudj meg minden hasznos információt.

A Nyílt Nap során lehetőséged van a bemutató órákon való részvételre, valamint a táncoktatókkal való beszélgetésre és beiratkozásra. A terem 17:00-kor zárul, de ne hagyd ki ezt a remek alkalmat a tánc és közösség iránt érdeklődők számára!

Tudtad, hogy regisztráció esetén most akár havi tagságot is nyerhet gyermeked? Kattints a regisztrációs gombra és tedd meg az első lépést!

Társastánc oktatás gyerekeknek Győr GrossMüller Táncklub

Szeptemberi órarend

Nézd meg, milyen órák indulnak szeptemberben.
GrossMüller Táncklub órarend 2023 szeptember

Táncoktatásunk számokban

0 +
Oktatott táncos
0 +
Év versenytáncos múlt
0 +
Év oktatói tapasztalat

Legyél te a következő elégedett táncosunk!

Google-5-csillag GrossMüller Győr tánciskola társastánc és bachata
Alaposan és érthetően magyaráznak el minden lépést, figurát. Látszik, hogy ténylegesen értenek a tánchoz, ráadásul pedagógiailag is remekek!
Erősen ajánlom!
– Goór Dániel
Csak ajánlani tudom <3 Rengeteg mindent tanultam és biztos alapokon érzem a tudásomat a további fejlődéshez is.
– Petrovicz Lili
Ákos és Dávid rendkívül felkészültek, látszik, hogy élvezettel tanítanak!
Élmény minden héten az az egy óra! Komoly munkával, de nagyon jó hangulatban tanulunk, hála a humoros oktatóknak!😊
– Dézsi Viktória
Oszkár Gáti
Oszkár Gáti
2023-07-17
Johanna Bécsi
Johanna Bécsi
2023-07-16
Horváth Tamás
Horváth Tamás
2023-07-16
Nikolett Pócz
Nikolett Pócz
2023-03-08
Anikó Simon
Anikó Simon
2023-03-05
Eszter Nagy
Eszter Nagy
2023-03-05
Sziasztok, mi nagyon élveztük, a hangulat és a társaság is szuper, pont azt kaptuk amit vártunk, nagyon jó kikapcsolódás a heti hajtás közben. Az jó, hogy nem profi táncot akartok belőlünk faragani, csak épp annyit amennyit kell, hogy merjünk táncolni ha olyan lehetőség van. Köszönjük, Eszter és Karcsi
Antal Jakl
Antal Jakl
2023-03-03
Jó hangulatú órák, amik mindig felrázzák az embert!!!
Andrea Alaksa
Andrea Alaksa
2023-03-03
István Sári
István Sári
2023-03-03

Tánctanárok

Regisztráció

Ha regisztrálsz az órára, akkor a te neved is bekerül a „kalapba”, így lehetőséged van akár ingyen egy havi tagságot nyerni!


Táncklubunkat itt találod:

Óráinkat Győrben az Ipar utca 51/B cím alatt tartjuk. Bejárat az udvarba a Puskás Tivadaron, majd rögtön jobbra végig szükséges menni egészen az Ipar utca 51/B épületéig.

Parkolás a belső udvarban ingyenes.

Scroll to Top