Telefon belépő GrossMüller Táncklub Győr

Digitális belépő táncóráinkra

Digitális belépőrendszer 2023 szeptemberétől

Ma olyan izgalmas fejleményről szeretnénk beszámolni, ami egy új korszakot nyit meg a táncterem világában. Számunkra mindig is fontos volt, hogy modern és kényelmes megoldásokkal szolgálhassunk ügyfeleink számára, és most büszkén bemutathatjuk legújabb innovációnkat: a digitális belépőrendszerünket!

A tánc és technológia találkozása ebben a digitalizált korban új lehetőségeket nyit meg előttünk, és mi is ezeket a lehetőségeket szeretnénk kihasználni. A GrossMüller Táncklub mostantól a digitális belépőrendszer segítségével teszi még kényelmesebbé a terembe való bejutást. Búcsút mondhatunk a hagyományos papír alapú jegyeknek és regisztrációknak, helyettük egy modern és innovatív megoldást kínálunk.

 

Miért jó ez neked?

  • Gyors és Kényelmes Regisztráció: Az első alkalommal mindössze egy perc szükséges a regisztrációhoz, és máris elkészül a személyes profilkártyád QR kóddal.
  • Mindig Nálad van: A digitális belépő mindig a zsebedben, táskádban vagy a telefonodban lehet. Nincs több elfelejtett jegy vagy nehezen kezelhető papírok.
  • Gyors Belépés: Az órák előtt csak mutasd be a telefonod kijelzőjén lévő QR kódot az oktatóknak, és máris beléphetsz az órára.
  • Környezetbarát Megoldás: A digitális belépőrendszerrel hozzájárulsz a környezetvédelemhez is, hiszen nincs szükség felesleges papírfelhasználásra.
Molnár Ákos társastánc tánctanár GrossMüller Győr

Hogyan működik?

Nagy Dávid társastánc bachata tánctanár Győr

Az első alkalommal egy rövid regisztrációval elkészül a személyes profilkártyád, amihez egy QR kód tartozik. Ezt követően mindössze annyi a dolgod, hogy bemutatod a telefonod kijelzőjén lévő QR kódot az órákra érkezve. Ezzel a digitális belépővel mindig kéznél van a kulcs egy felejthetetlen táncórához.

Mi a GrossMüller Táncklubban hiszünk abban, hogy a technológia és a tánc tökéletesen kiegészítheti egymást. Mi vagyunk az egyetlen táncklub, ahol a digitális belépőrendszer működik, így garantáltan egyedülálló élményekben lehet részed.

Ha szeretnéd kényelmesebbé tenni a tánctudásod fejlesztését, és élvezni a modern megoldások nyújtotta előnyöket, akkor csatlakozz hozzánk a GrossMüller Táncklubba!

Csatlakozz táncóráinkhoz

Scroll to Top